Віскі Lagavulin 16

2,922.00 

Для виробництва віскі Lagavulin використовується вода з джерел Схолум і Локен. Солод закуповується на заводі Port Ellen і виготовляється за спеціальною рецептурою Lagavulin. На виробництві встановлено чотири перегінних куба: два первинної перегонки об’ємом 12,3тис. літрів кожен і два вторинної по 12,9 тис. літрів. Первинні куби заповнюються на 95% – невелика площа зіткнення пари з міддю дозволяє домагатися більш чистого і м’якого смаку. Витримка проходить переважно в бочках хоґсхед з-під бурбона. Мала частина спиртів (фінішні витримки) поміщаються в батти з-під хересу
Віскі з яскраво вираженим торф’яним характером. Аромат – один з найбільш димних букетів Айли: дуже концентрований, з сильними нотами йоду, солодких спецій, витриманого хересу і ванілі. Смак багатий, з солодово-хересним характером, фруктовою солодкістю і потужними нотами торфу і дуба. Післясмак тривалий, пряний, з нотами інжиру, фініків, торфу та ванілі

Артикул: 213 Категорія:

Додаткова інформація

Виробник

Об'єм

Міцність

Регіон

Type віскі

Витримка